Entra al Món Happy Colours per veure tots els nostres productes amb detall. T’esperem!

Coneix les nostres marques

Happy Colours és la nostra marca més divertida i plena de color. Amb ella oferim els nostres productes més capritxosos i llaminers: unes gominoles boníssimes i caramels amb autèntic sabor de fruita.

happycolours

DGdegusta és la nostra marca gurmet de confiteria on es prioritzen receptes artesanals i l’ús d’ingredients de màxima qualitat. Tot per a oferir-te els sabors més exclusius.

dgdegusta

Contacte

Pot telefonar-nos al: (+34) 934 142 667
Escriure’ns a: hola@balcamdg.es
O visitar-nos en:
Av. Diagonal 520, Principal 3ª
Barcelona, 08006
Espanya

Qui som

El nostre punt de partida

Els orígens de Balcam es remunten a l’any 2001, moment en què s’inicia una col·laboració amb un grup de petits elaboradors artesans, enfocada a promoure els seus productes en els diferents mercats nacionals i internacionals.

Però és l’any 2007 quan es decideix impulsar decididament el seu desenvolupament, constituint Balcam Diagonal SL, empresa especialitzada en Alimentació Selecta de Productes Artesanals i Tradicionals d’Espanya.

La nostra filosofia: tradició i qualitat

Ens sentim orgullosos de les nostres tradicions. És per això que volem consagrar la màxima dedicació, esforç i rigor a oferir la més àmplia gamma de productes artesans de la nostra terra. I tot això amb el més ferm compromís de qualitat, servei i atenció als nostres clients.

La nostra missió: rescatar l’autèntic

Volem ser una ajuda a la promoció de tots els productes que formen part de la nostra cultura gastronòmica. Aquells productes de ‘tota la vida’ que els nostres pares i avis feien artesanalment a les seves pròpies cases. I tot això conservant els ingredients i les formes de fer de sempre. Per mantenir intactes tots els sabors, la qualitat i les tradicions d’antany.

El nostre enfoc: productes de la nostra terra

Els productes artesanals espanyols són el llegat de molts anys de tenacitat i esforç. Un clar reflex de les característiques i peculiaritats pròpies de cada regió: els seus recursos, el seu clima, la seva forma de conservació i la seva cultura. Sens dubte, són sinònim de Qualitat i Tradició.