Qui som

Qui som

El nostre punt de partida

Els orígens de BALCAM es remunten a l'any 2001, moment en què s'inicia una col·laboració amb un grup de petits elaboradors artesans, enfocada a promoure els seus productes en els diferents mercats nacionals i internacionals.

Però és l'any 2007 quan es decideix impulsar decididament el seu desenvolupament, constituint BALCAM DIAGONAL, empresa especialitzada en Alimentació Selecta de Productes Artesanals i Tradicionals d'Espanya.

La nostra filosofia: tradició i qualitat

Ens sentim orgullosos de les nostres tradicions. És per això que volem consagrar la màxima dedicació, esforç i rigor a oferir la més àmplia gamma de productes artesans de la nostra terra. I tot això amb el més ferm compromís de qualitat, servei i atenció als nostres clients.

La nostra missió: rescatar l'autèntic

Volem ser una ajuda a la promoció de tots els productes que formen part de la nostra cultura gastronòmica. Aquells productes de 'tota la vida' que els nostres pares i avis feien artesanalment a les seves pròpies cases. I tot això conservant els ingredients i les formes de fer de sempre. Per mantenir intactes tots els sabors, la qualitat i les tradicions d'antany.

El nostre enfoc: productes espanyols

Els productes artesanals espanyols són el llegat de molts anys de tenacitat i esforç. Un clar reflex de les característiques i peculiaritats pròpies de cada regió: els seus recursos, el seu clima, la seva forma de conservació i la seva cultura. Sens dubte, són sinònim de Qualitat i Tradició.